Levering

Leveren en retourneren.

Hoe word je pakje geleverd?

Je pakketje word verpakt in een standaard leveringsdoos voorzien van jou naam en adres alsook het retoursadres.
Alle producten worden zorgvuldig ingepakt en verzonden.

Je pakje zal verzonden worden via DPD of B-Post.

Retourneren!

Ons retourbeleid duurt 7 dagen. Als er 7 dagen verstreken zijn sinds uw aankoop is afgeleverd, kunnen we helaas geen restitutie of omruiling aanbieden. We accepteren geen retouren voor terugbetaling of omruiling, met uitzondering van items die tijdens de verzending zijn beschadigd. Om voor terugbetaling in aanmerking te komen, moet uw artikel ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten.

Retourneren (indien van toepassing)
Om in aanmerking te komen voor een terugbetaling of omruiling, moet u ons binnen 7 dagen na ontvangst van de producten per e-mail op klantenservice@allesvoorthuis.be een ​​e-mail sturen met foto's van de beschadigde artikelen. Na ontvangst van het beschadigde artikel, sturen wij een vervangend exemplaar, indien beschikbaar. Als een vervanging niet beschikbaar is, betalen we de volledige aankoopprijs van uw artikel terug.

Verloren of gestolen pakketten
Allesvoorthuis.be is niet verantwoordelijk voor verloren of gestolen pakketten waarvan wordt bevestigd dat ze zijn afgeleverd op het adres dat voor een bestelling is ingevoerd. Bij navraag bevestigt Allesvoorthuis.be de levering op het opgegeven adres, de leverdatum, tracking informatie en informatie over de koeriersdienst die de klant moet onderzoeken.

Uitwisseling (indien van toepassing) We vervangen alleen artikelen als deze defect of beschadigd zijn. Als u een artikel wilt inruilen, kunt u een e-mail sturen naar klantenservice@allesvoorthuis.be

Product Retourneren
U dient uw product te verzenden naar: Zandhovensebaan 24, 2970 Schilde.
U bent zelf verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendingskosten worden niet terugbetaald.